Moderne skindjakker

Den gode tid er kommet, hvor vi ikke behøver at have de store varme frakker på – de bliver gemt af vejen, og man går ud og finder sig nogle nye og mere lette ting at have som overtøj – Nogle går efter det smarte look, og andre går efter læder look – eller den rigtige læder vare. Jeg selv er den type der går efter den rigtige læder jakke, og så må den godt være lidt smart, så jeg kan skille mig lidt ud fra mængden. I år landede jeg på en superfed hjemmeside, www.vspatelier.com og fandt den fedeste lyse læderjakke, som både var sommerlig og shick – den lidt asymmetriske facon gjorde, at det måtte være den jeg fik købt i år. Jeg gik ellers efter en læder jakke til både mig og min mand, men nu faldt jeg for denne lyse skindjakke, så måtte jeg finde noget andet til min mand.

Det havde været perfekt med to ens jakker til os, men nu blev det lige lidt anderledes i år – jeg fik den lyse, og han fik en sort – så nu går vi rundt og er Black and White. De har nogle fede jakker til både mænd og kvinder på vspatelier.com, og så er deres priser meget rimelige, og det er en super lækker kvalitet, set ud fra de to jakker som vi nu har købt og er mega glade for.
Jeg har altid været lidt skepsis for at handle på udenlandske sider, men jeg gjorde det, og det hele klappede som det skulle. Vi bestilte vores jakker, og vi fik dem, og vi blev først trukket på vores konto, da varen var blevet afsendt. Vores jakker kom hurtigt og var af den blødeste og lækreste kvalitet.
Selvfølgelig har de også vinter frakker, fede moderigtige oven i købet, så jeg er sikker på at det ikke er sidste gang at jeg har handlet hos dem. Der var både korte og lange frakker – og mange af rulam som så rigtig varme ud, og jeg har da også en bestemt pelsfrakke i hukommelsen, som jeg er sikker på hænger i mit skab til vinter.