Køb sodavand på tilbud idag.

Ved Otto Duborg er der altid attraktive tilbud. Det er oplagt at tage en tur til en grænsebutik for at købe drikkevarer m.m. Der er også mulighed for at klikke ind på www.otto-duborg.dk, og forudbestille det man gerne vil have.
Det er faktisk nemt og hurtigt at gøre det på den måde. At gøre brug af grænsehandel er stadig populært hos danskerne. Det er dejligt at bestil nem online, hvad enten der er er tale om alkohol eller sodavand.
Ved os er der forskellige slags sodavand, og der er altid gode tilbud.
Var det fx. noget med 3 kasser cola eller er det bedre med Lemon. Her er der også Nikoline og den klassiske Jolly Cola. Her findes altid de kendte mærker, så det er bare med at vælge.
Få handlet ind til lageret derhjemme, og nyd at kunne byde gæster og familie på de velkendte og populære sodavand.

Køb de kendte mærker i sodavand

Hos Otto Duborg findes der mange forskellige slags colaer. Det har vi for at tilgodese mange af de kunder, der handler ved os.
Man kan købe den velkendte Cola med sukker, og så er der den mere diætvenlige uden sukker men med sødestoffer.
Der forhandles både Pepsi og Coca Cola, og man plejer som regel at have en af disse som favorit.
Hvis man er til Cola Lemon er der også mulighed for, at købe dette ved os.
Nyd at handle ved en grænsebutik, og se det spændende udvalg af sodavand.
Når man skal holde fester i foråret og til sommer, er det oplagt, at kunne servere de velkendte mærker i sodavand. Mange nyder at få en læskende sodavand. Flere vil gerne have ikke alkoholiske drikke, og der er sodavand et populært valg.
Bestil online ved Otto Duborg og forudbestil sodavand. Så er det bare at hente varerne ved Otto Duborg. Man kan selvfølgelig stadig tage til Otto Duborg, og gå i grænsebutikken for at handle.
Nyd at kunne finde de gode sodavand tilbud ved Otto Duborg. Tag et kig på webshoppen idag.