Hellere være på den sikre side!

Hos Gummidrengen.dk kan du finde alt det, du ellers ville finde pinligt at købe i en butik. Men pinlighed skal ikke forhindre dig i at få nydelse og have sikker sex intim wipes.

Velkommen til Gummidrengen.dk

Vi er en dansk webshop, der tilbyder et bredt udvalg af kondomer fra mange forskellige mærker – både danske og internationale. Du kan blandt andet få bedøvende kondomer, der nedsætter din følsomhed, eller et stort udvalg af gode og billige kondomer. Det kan vi gøre, fordi vi køber i store mængder, hvilket giver dig den lavest mulige pris.

Diskret levering

Når du får dine kondomer leveret bliver det gjort i en diskret og simpel indpakning. Det betyder også, at vi kan sende den med letvægtsfragt. Når du køber kondomer fra Gummidrengen.dk får du dem derfor til nogle af de billigste priser, du kan finde på nettet lige nu.

Vi kommer hurtigt!

Kondomer og sex-relaterede produkter kan føles pinligt at købe i butikken. Det ubehag eller den akavethed kan du undgå hos Gummidrengen.dk. Her er vi meget opmærksomme på at beskytte dit privatliv. Derfor er al vores indpakning også diskret, så det ikke afslører for postbuddet, ekspedienten eller naboen, hvad der er i pakken.

Afsenderen på din pakke vil ydermere også have et andet navn end Gummidrengen. Navnet vil ikke give noget indblik i, hvad der er i pakken. Derfor vil andre ud fra navnet heller ikke kunne gætte sig til, hvad du har bestilt. Du kan således trygt tage imod din pakke, uden at skulle bekymre dig om, hvad andre tænker.

Fragt og levering

Fragten kan tage én til tre dage afhængig af, hvilken type levering du har valgt. Vi tilbyder to forskellige fragttyper med DAO. Sikker og fornøjelig sex er vores store passion hos Gummidrengen. Derfor har vi også en blog med tips, fif og råd til, hvordan du kan få det bedste sexliv. Vi opdaterer bloggen løbende.

Du kan blandt andet læse fun facts om kondomer eller hvilken glidecreme, der virker bedst med kondomer og sexlegetøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.