Elementor #985

En historie om vaping i Danmark

I de seneste år er vaping blevet mere og mere populært i Danmark. Men hvad er vaping, og hvor kommer det fra? I dette blogindlæg vil vi tage et kig på historien om vaping i Danmark, fra den ydmyge begyndelse til den nuværende status som et populært tidsfordriv blandt danske rygere.

Vaping kan spores tilbage til 1963, hvor Herbert Gilbert opfandt den første elektroniske cigaret. Det var dog først i 2001, at den kinesiske farmaceut Hon Lik skabte den moderne e-cigaret, som brugte ultralydsteknologi til at fordampe en nikotinholdig væske. Lik’s opfindelse vandt hurtigt indpas i Kina, og i løbet af få år blev e-cigaretter solgt på de europæiske markeder.

Danmark var et af de første europæiske lande til at tage dampning til sig, og den første e-cigaretbutik åbnede i København i 2006. Siden da er dampning kun vokset i popularitet, og det anslås, at 200.000 danske rygere nu bruger e-cigaretter. Denne stigende popularitet kan tilskrives en række faktorer, herunder de opfattede sundhedsfordele ved dampning i forhold til rygning og det store udvalg af smagsvarianter og nikotinindhold. Nu om dage er produktet Elf bar meget populært, mange danskere køber og bruget det.

Vaping er kommet langt siden sin ydmyge begyndelse i 1963. I dag er det en bredt accepteret aktivitet i Danmark, og det anslås, at 200.000 danske rygere bruger e-cigaretter. Hvis du overvejer at give vaping en chance, skal du sørge for at kigge forbi din lokale e-cigaretbutik for at finde det rigtige produkt til dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.